vineri, 29 aprilie 2011

Blog myself to death.

Am hotarat de comun acord cu mine si cu alte persoane din capul meu, chiar si cu capul meu insusi sa incep sa postez zilnic. Pai cum de ce? Pentru ca fiecare zi ascunde ceva. Faptul ca nu am o viata este complet eronat. Fiecare zi ascunde ceva, iar eu, Any, am incetat sa mai caut. Pentru ca eu, Any, sunt an underachiever (cum ar spune un prieten de-al meu american)-Nu am niciun prieten american. Privind utilitatea practica a acestui fapt, ar fi dragut ca undeva in viitor poti citi ce ai scris acum mult timp. Pe de alta parte, stiu ca nimeni nu da a rat's ass pe ce scriu eu aici si voiam sa transmit ca ma doare undeva. Au.


Iar azi am aflat despre oamenii buni. Adica nu aia rai. Oamenii sinceri si ma rog, cu calitati care devin din ce in ce mai rare in zilele noastre. Da, exista. Eu recunosc ca nu am intalnit unul de foarte mult timp. Bine, nu sunt o persoana sociala, poate si din cauza asta. Cat mi-as dori sa mai cunosc un om bun! Care are curaj si iubeste cand asta simte si plange cand ii vine si bla bla. Acestia sunt tipul de oameni care prabusesc societatile canceroase in care traim. Sigur, vor muri pentru asta, la fel cum au facut-o in revolutie. Oameni de o puritate extraordinara. Privesc in jur si nu vad decat Daniele Crude. Atat de crude incat imi fac gura punga si ma fac sa-mi doresc sa vina mai repede ceasul cand voi pleca de aici. Cat despre oamenii putini pe care ii cunosc de-adevaratelea...sunt putini, dar prosti.


-Poate voi invata sa scriu cu diacritice.
-Poate voi pune poze din fiecare zi.

5 comentarii:

Cretu spunea...

Oamenii buni, sinceri, care iubesc si plang cand simt nevoia, nu schimba nici macar negru sub unghie lumea in care traim. Singura lor dorinta este sa gaseasca si sa-si creeze un cerc de prieteni de acelasi fel, si nu se pot "inhaita" cu restul (oamenii rai).
Daca ai cunoaste un om bun ai sti. Pentru ca imediat te face sa simti, si imediat te face sa nu mai vrei sa te desparti de el (indiferent : amic sau iubit).

Unknown spunea...

o decizie intealeapta faptul ca ai hotorat sa scrii mereu. pntru ca o faci foarte frumos

any spunea...

@Cretu Daca oamnii buni nu schimba nimic in mod normal nici oamenii rai nu ar trebui sa o faca. Dar din pacate se intampla ambele lucruri


@Nymphetamine Multumesc :)

Specii de oameni spunea...

Cei pe care ii cauti tu exista. Sunt printre noi si culmea! Nu-s extraterestii. :)) Trebuie doar sa intri cu mai multi oameni in vorba ca sa ai de unde alege. Comunicarea asta face minuni.;))

any spunea...

@Specii de oameni Sunt convinsa, doar ca tre'sa le ai si cu relatiile sociale pentru asta:P