duminică, 26 iunie 2011

Adevarul se afla intre prima si a patruzecea bere.

In urma unei introspecii masive am conchis urmatoarele in ceea ce priveste relatiile mele directe cu berea: ma domina. Luand in considerare o terasa, multi oameni, voie buna si multe de discutat vom fi martori la urmatoarele :

Berea numarul 1 : toata lumea murea déjà de sete fiind 8278723497123470 de grade in cursul zilei. Deci prima bere e un fel de apa minerala.

Berea nr 2 : intra ceva mai greu, dar apare cheful de vorba, de a discuta orice. Si parca, numai parca, oamenii care nu sunt neaparat dotati cu o frumusete covarsitoare par chiar draguti.(ajutati bineinteles de putina obscuritate)

Berea nr 3 : pentru unii este si ultima. Nu si pentru mine. Ce-a de-a treia bere are pentru mine niste reactii pe care nu mi le doresc treaza fiind, dar de care incepe sa mi se rupa la acel moment. Cel mai solid exemplu ar fi acela ca incep sa nu ma uit la bani. As cumpara orice, as manca orice, as da oricui cere de pomana si nu numai. Dupa ce depasesc acest prag as zice « da » la aproape orice, chiar daca e ceva stupid sau periculos. Nu ma refer la sex. Repet, nu ma refer la sex. Dar accept cu mare placere dupa inca 3, recunosc.

Berea nr 4 : De obicei la mine personal reprezinta berea pe care o beau cel mai greu,. Intra cu noduri, dar nimeni nu renunta la ea. Iar aceasta, doamnelor si domnilor, este limita peste care daca trec…ma fac muci.  Daca sunt zarita dupa cea de-a patra bere sa zicem ca oricine poate spune ca am baut. Iar in functie de circumstante are urmari felurite . De cele mai multe ori provoaca multa veselie, urmata de o tristete nemasurabila si intrebari existentiale s.a.m.d. De aici nu exista decat 2 variante : la somn cu patul invartindu-se sau sa mai incercam o bere, sa vomitam , apoi sa bem altceva  pana ne punem in cap si adormim neintorsi. Si cand zic « adormim » ma refer la mine.

Nu obisnuiesc sa beau foarte des, desi pana la ilustra varsta de 21 de ani am experimentat toate felurile de alcool cu stadiile de progres aferente. Intr-adevar, in unele state abia la 21 poti indrazni sa mergi la magain sa-ti iei bere si cu putin noroc si dupa ce arati buletinul vei si primi. Dar noi suntem in Romania unde copiii de clasa a saptea merg in club si beau JB, unde de la 14 ani mergi sa-ti iei tigari fara probleme, unde daca esti beat pe strada doar ti se iau datele.
Iar on-topic, vara asta reprezinta multa bere pentru ca la 34 de grade la umbra doat n-oi bea ciocolata calda sau tuica.
*Intrebarea verii : Cola, Fanta, Sprite ? Rapuns: Timi J

Niciun comentariu: