luni, 10 septembrie 2012

Nu pot. Nu stiu. Nu cred.


Nu pot sa scap. Nu pot sa ma scutur si sa scap. Nu pot sa uit si sa plec, sa dau drumul si sa merg. Nu pot sa inghit, sa trec, sa las de-o parte. Nu pot sa omit, nu pot sa ma curat, nu pot sa uit si sa continui. Nu pot sa privesc altceva, nu pot sa ma mut in alt loc. Nu pot sa-mi croiesc drumul, sa inchid ochii si sa vad altceva. 

Nu stiu sa simt altceva. Nu stiu sa simt pe altcineva. Nu stiu sa provesc inainte, sa ma-mpac si sa traiesc. Nu stiu sa par altfel, sa iubesc altfel, sa ma port altfel. Nu stiu cum sa te izgonesc, cum sa stau doar singura si cum sa plec.Nu stiu nimic bun, nimic sanatos, nimic pacific. Nu stiu sa ma aliniez cu mine, sa pun punct, sa gasesc pacea.

Nu cred in nimic sau in nimeni. Nu cred ca pot s-o scot la capat si sa respir. Nu cred ca pot sa nu innebunesc. Nu cred ca exista si altceva in continuare. Nu cred in viitor, in fericire si in forta binelui invinge forta raului.Nu cred in destin, in resemnare, in acceptanta. Nu cred in incurajari, in batai pe umar sau in speranta. Nu cred in altceva decat in peretii albi care se-apropie de-odata si-mi opresc pulsul. Nu cred in victorie cand toate armele audisparut. 

NU. NON. NO. Un cuvant. Un nenorocit. O piedica. O imposibilitate. Un refuz. Un capat de tara. O deziluzie. O nefericire.Un esec. O limita. Un final.Finalul meu va dura intotdeauna.

Niciun comentariu: